Loading...
Cellulitus verminderen 2017-09-15T09:13:05+00:00

Afslanken en tegelijkertijd cellulitis verminderen?

Eindelijk een mooi strak figuur maar ontsieren putjes, bultjes en striae nog je huid? Dat is vervelend maar gelukkig is er iets aan te doen. Met de behandeling met de easy shape trainer van Size Zero in Apeldoorn kun je cellulitis verminderen.

Wat is cellulitis?

Cellulitis wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en kenmerkt zich door bobbeltjes en kuiltjes die meestal op de billen, dijen en heupen zitten. De vetophopingen onder de huid zorgen voor verandering in het bindweefsel. Door de behandeling met de easy shape trainer worden deze vetophopingen aangepakt en wordt de slechte doorbloeding verbeterd. Hierdoor kunt u cellulitis verminderen.

Behandeling met de easy shape trainer

De behandeling met de easy shape trainer bestaat uit een heleboel nauwkeurige trillingen. Deze zorgen voor een gerichte en accurate stimulans van de spieren waardoor spiervezels geactiveerd worden. Doordat het zo gericht plaatsvindt en er gebruik gemaak wordt van lichaamseigen trillingen, worden de spiervezels met deze behandeling meer geactiveerd dan met normale sportieve activiteiten.

Resultaten van de behandeling

De behandeling met de easy shape trainer zorgt voor:

De vermindering van vet

Het activeren van het vetmetabolisme

Bodytoning

De vorming van spieren

Het vormen van nieuw spierweefsel

Het verbeteren van kracht

Aanspanning van weefsel

Cellulitus verminderen

Hierdoor kun je niet alleen centimeters verliezen maar ook cellulitis verminderen. De huid wordt weer mooi strak en veerkrachtig.

Wil jij ook cellulitis verminderen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij Size Zero in Apeldoorn. Hoeveel behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat zal blijken uit de eerste metingen tijdens de kennismakingsafspraak.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op

Pin It on Pinterest