Loading...
Centimeters verliezen 2017-09-15T09:27:19+00:00

Centimeters verliezen voor een slanker en strakker figuur

Wil je afslanken en een slanker figuur? Dan is gewichtsverlies natuurlijk belangrijk maar voor een strakker figuur is het ook belangrijk om centimeters te verliezen. Dit kan door de behandeling met de easy shape trainer bij Size Zero in Apeldoorn.

Ook centimeters verliezen op probleemzones

De revolutionaire easy shape trainer zorgt met lichaamseigen trillingen voor het activeren van spierweefsel. Door de behandeling worden de spierweefsels meer geactiveerd dan met normale sportieve activiteiten. Daarnaast wordt de behandeling heel nauwkeurig en accuraat ingezet waardoor je ook op lastigere plekken en probleemzones toch centimeters kunt verliezen. Zo kom je eindelijk van dat hardnekkige buikje af.

Gecombineerd met voedingsadvies en supplementen en eiwitshakes

Voor het beste resultaat wordt de behandeling met de easy shape trainer gecombineerd met voedingsadvies. Daarnaast brengt Size Zero ook een lijn met supplementen, crèmes en eiwitshakes uit om het afslanken nog meer te stimuleren. Diet Couture bestaat onder andere uit fatburners, fatfilters, Detox Delight, cellulitis crème en organische eiwitshakes. De ingrediënten van de Diet couture box is gebaseerd op 100% natuurlijk (plantaardige kruiden). Dit alles wordt gecombineerd met een voor jou samengesteld voedingsplan.

Kennismakingsafspraak

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we de BIA test bij je af. Met deze test meten we je helemaal door. Zo brengen we vocht, vet, weefsel en spieropbouw in kaart. Op basis daarvan en het gewenste resultaat wordt een behandelplan opgesteld. Hoeveel behandelingen nodig zijn om het door jou gewenste resultaat te behalen is dus afhankelijk van verschillende factoren.

De kennismakingsafspraak bestaat uit een introductie, meting, de bia test en een eerste behandeling. Deze eerste behandeling kost €59,00. Tijdens deze behandeling zul je direct centimeters verliezen. Sterker nog, als je minder dan 4 centimeter verliest, hoef je de behandeling niet te betalen.

Naast centimeters verliezen zorgt de behandeling ook voor spieropbouw, huidversteviging en vermindering van cellulitis.

* Wanneer je tijdens de kennismaking niet meer dan 4 cm verliest (tot aan 4), hoeft u deze niet te betalen. Dit geldt alleen wanneer alle zones worden behandeld.
Centimeters verliezen

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op

Pin It on Pinterest