Loading...
Geboekte resultaten 2017-10-09T13:16:51+00:00

Geboekte resultaten

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de behaalde resultaten in mijn salon in Apeldoorn.

Dit zijn klanten die 1 á 2 keer per week komen voor een behandeling.
Het verliezen van centimeters en weer in shape te komen zijn hierbij een van de belangrijkste doelen die men hoopt te behalen.

Voor een sneller resultaat om centimeters te verliezen raad ik je dan ook aan om de Diet Couture all in one box te combineren met de behandelingen.
Dit werkt goed samen en ondersteunt elkaar. De all in one box (wordt in Nederland geproduceerd) waarvan de samenstelling 100% natuurlijk is en zorgt voor o.a.:
gewichtsafname, meer energie, stimuleert de (vet-) stofwisseling, vermindert het hongergevoel, houdt de bloedsuikerspiegel op peil.

Naast de behandelingen en inname van de Diet Couture Box helpt het afvallen ook als je de volgende stappen erbij volgt:

1) Drink voldoende water om de afvalstoffen uit je lichaam te voeren.

2) Beweeg voldoende. Loop elke dag na het avond eten een half uurtje om je hoofd te legen en weer op energie te komen. Maar wist je dat een wandeling en het verliezen van je gewicht goed samen gaan?

3) Eet gezond, we weten het allemaal, maar willen het niet altijd of het wil niet altijd lukken door ons dagelijkse drukke bestaan. Maar wist je dat er voldoende recepten zijn die makkelijk te maken zijn die ook heerlijk zijn? Een voorbeeld van heerlijke gezonde recepten vind je o.a. op deze Facebookpagina. https://www.facebook.com/tastemadeNourish

Geboekte resultaten
Geboekte resultaten
Geboekte resultaten
Geboekte resultaten
Geboekte resultaten
Geboekte resultaten
Geboekte resultaten

Pin It on Pinterest