Loading...
Huidversteviging 2017-09-15T09:10:54+00:00

Huidversteviging en een strakker figuur met Size Zero

Voor afslanken en huidversteviging kun je terecht bij Size Zero in Apeldoorn. Met onze unieke behandelingen worden jouw probleemzones aangepakt en zie je direct resultaat.

De easy shape trainer

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de easy shape trainer. De behandeling zorgt voor:

Een afname van vet en omvang zonder sporten en/of dieet

Gerichte opbouw van spieren zonder krachttraining

Effectieve bestrijding van cellulitis

Effectief verwijderen en bestrijden van overtollig vet

Het opbouwen en verwerken van de rugspieren, hierdoor wordt ook rugpijn verminderd.

Anti-aging en huidversteviging.

Op maat gemaakte behandeling

De easy shape trainer maar gebruik van lichaamseigen trillingen. Door het meten van vocht, vet, spieren en weefsel zorgt het apparaat voor een op maat gemaakte behandeling, speciaal voor jouw lichaam. Hierdoor werkt het ook echt op de plekken waarop het moet werken en krijg je direct resultaat.

Verschillende behandelingen

Er zijn bij Size Zero verschillende behandelingen mogelijk. Zo kun je kiezen voor een body treatment of voor een facial treatment. Met de facial treatment worden de contouren van het gezicht versterkt. Een onderkin, opgezwollen wangen en rimpels worden aangepakt met de Face Pillow. Met de body pump patch behandeling worden lichaamscontouren weer zichtbaar door intensieve spieropbouw.

Ga jij ook voor huidversteviging en een strakker figuur? Maak dan een afspraak met Size Zero in Apeldoorn! Je kunt je behandeling telefonisch boeken via 055 – 312 44 75 of stuur een mailtje naar apeldoorn@sizezero.nl. Ook voor meer informatie over onze behandelingen kun je altijd contact opnemen.

Huidversteviging

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op

Pin It on Pinterest