Loading...
Rugpijn 2017-09-15T09:07:48+00:00

Verminder rugpijn met behulp van de Easy shape trainer

Heb je regelmatig rugpijn? Wat vervelend! Size Zero in Apeldoorn werkt met de easy shape trainer waarmee rugpijn kan worden verminderd.

Rugpijn

Een behandeling aangepast op uw eigen lichaam

De easy shape trainer maakt gebruik van lichaamseigen trillingen. Hierdoor ontstaat een op maat gemaakte behandeling, aangepast op uw lichaam. Het apparaat zorgt zelf voor de metingen van vocht, vet, spieren en weefsel en past hier de behandeling op aan. De behandeling zorgt voor gewichtsverlies maar ook voor zuivering, het in evenwicht brengen van de ledematen en voor verwarming en ontspanning van de spiermassa. Hierdoor kan het ook rugpijn verminderen.

Voordelen van de behandeling met de easy shape trainer

Zo zorgt de behandeling met de easy shape trainer bij Size Zero in Apeldoorn voor:

Het versterken van de spieren

Ontspanning en vermindering van stress

Preventie van de musculaire atrofie

Verbeteren van uw conditie

Het verlichten van de spanning op de tussenwervelschijven

Ontspanning van de spanning op de rug

Daarnaast kunnen de spieren versterkt worden zonder dat de pezen en gewrichten worden belast. Hierdoor kan jouw rugpijn minder worden. De resultaten van de behandeling zijn per persoon verschillend. Maak nu een afspraak om te ervaren hoe dit bij jou uitpakt.

Meer informatie

Naast de afslankende werking en het verminderen van rugpijn zorgt de behandeling ook voor huidversteviging en kan het cellulitis verminderen. Wil je meer informatie? Bekijk dan de website of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je direct een afspraak inplannen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op

Pin It on Pinterest