Loading...
Size zero Apeldoorn 2017-09-07T12:18:12+00:00

Een strakker figuur bij Size Zero in Apeldoorn

Wil jij op een verantwoorde manier afslanken? Een strakker figuur krijgen? Bij Size Zero in Apeldoorn kom je binnen een paar weken helemaal in shape door de combinatie van figuurcorrectie en spieropbouw. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht in onze salon voor deze revolutionaire behandeling.

Behandeling met de easy shape trainer

Size Zero in Apeldoorn maakt tijdens de behandeling gebruik van de easy shape trainer. Met behulp van lichaamseigen trillingen worden heel gericht en accuraat de spieren gestimuleerd. Door deze methode worden meer spiervezels geactiveerd dan met normale sportieve activiteiten.

Lichaamseigen trillingen

Voorafgaand aan elke behandeling wordt je vet- en spierdichtheid en je cel- en weefselvloeistof gemeten. Op basis daarvan stelt het systeem een uniek programma samen. Iedereen is anders en verschillen in spieren, vet, weefsel en vocht zorgen voor een andere benadering. Doordat de easy shape trainer gebruik maakt van lichaamseigen trillingen wordt de behandeling aangepast op basis van deze factoren. Hierdoor krijg je een optimaal resultaat.

Diet couture

Naast de easy shape trainer speelt ook voeding een belangrijke rol in de afslankbehandeling bij Size Zero in Apeldoorn. Om het afslanken nog meer te stimuleren kun je gebruik maken van de voedingssupplementen en eiwitshakes uit onze eigen lijn diet couture.

Behandeling bij Size Zero in Apeldoorn geeft meer dan alleen een strakker figuur. Naast gewichtsverlies draagt de behandeling ook bij aan huidversteviging en wordt cellulitis verminderd.

Wil je meer informatie of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze behandelingen.

Size zero Apeldoorn

Wilt u meer weten onze werkwijze?

Neem contact op

Pin It on Pinterest