Loading...
Spieropbouw 2017-09-15T09:06:57+00:00

Spieropbouw zonder krachttraining

Behandeling met de Easy shape trainer bij Size Zero in Apeldoorn zorgt naast gewichtsverlies ook voor spieropbouw. Naast de body en facial treatments kunt u ook kiezen voor de body pump patch behandeling voor intensieve spieropbouw. Krijg je lichaamscontouren weer terug met deze behandeling. Eindelijk zichtbare abbs of gelifte billen.

Activering van spiervezels

Voor elke behandeling wordt de vetdichtheid en het vochtpercentage in jouw lichaam gemeten. Daarna worden er rond de 16 patches geplaatst op de voornaamste spiergroepen. Met behulp van lichaamseigen trillingen worden de spiervezels geactiveerd. Doordat de behandeling zo accuraat en gericht plaatsvindt en de easy shape trainer helemaal wordt afgestemd op jouw lichaam, wordt het beste resultaat behaald. Zo worden de spiervezels tijdens de behandeling nog meer geactiveerd dan tijdens normale sportieve activiteiten. Afhankelijk van het programma duurt de behandeling tussen de 30 en 60 minuten. Voor een goed resultaat zijn doorgaans minimaal 10 behandelingen nodig.

Intensieve spieropbouw zonder krachttraining

Ook bij de normale body treatment van Size Zero in Apeldoorn wordt gewerkt aan gerichte spieropbouw. Het fijne van de behandeling met de easy shape trainer is dat er wel intensief getraind wordt maar zonder dat de pezen en gewrichten daarbij belast worden. Wel gerichte spieropbouw maar zonder krachttraining.

Contact

Wil je ook een strakker lijf met meer spieren? Neem dan contact op met Size Zero in Apeldoorn en maak een afspraak voor een kennismaking. Op de website vind je alle informatie over de tarieven en pakket mogelijkheden. Meer informatie of een afspraak maken? Bel dan naar 055 – 312 44 75 of stuur een mailtje naar apeldoorn@sizezero.nl.

Spieropbouw

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op

Pin It on Pinterest